ExtremeCloud on pilvessä ylläpidettävä verkko pk-yritysten ja organisaatioiden tarpeisiin. Tietoturvaltaan huippuluokan verkko on niin yksinkertainen asentaa ja ylläpitää, ettet tarvitse IT-henkilöstöä.

Helppo asentaa, kätevä ylläpitää

 • Asennat verkon helposti suomenkielisten asennusohjeiden ja tutoriaalien avulla, jopa ilman IT-osaamista.
 • Verkon seuranta ja hallinta onnistuu kätevästi pilvestä, vaikka kännykkäsi nettiyhteyden välityksellä. Automaattiset päivitykset pitävät verkon aina teknisesti ajan tasalla. Voit myös päivittää kaikki laitteet kerralla vain yhdellä klikkauksella.
 • Kytkimen ja tukiaseman tekniset asetukset (configurointi) hoituu helposti graafisen ikkunan kautta. Selkeä verkkoarkkitehtuuri tekee verkosta yksinkertaisen ylläpitää.
 • Voit laajentaa verkon kapasiteettia joustavasti kasvavan organisaatiosi tarpeisiin. ExtremeCloud kasvaa tarpeidesi mukaan juuri sellaiseksi kuin haluat.

Huippuluokan tietoturva

 • Moderni ja reaaliaikainen tietoturva, jossa on huomioitu EU:n uudet tietosuoja-asetukset. Käyttäjän data ei koskaan siirry pilveen.
 • Voit rajata verkon kapasiteettia rajoittamalla esimerkiksi sosiaalisen median sovelluksia, pääsyä ei-toivotuille sivustoille tai varata riittävästi kaistaa vain maksupäätteelle tai työsovellukselle.

Pienet käyttökustannukset

 • Verkon hallinta pilvipalveluna pitää käyttökustannukset pieninä, ja yrityksesi saa verkon käyttöön liittyvää analytiikkaa hyödynnettäväkseen.
 • Maksat vain laitteet ja pilvilisenssin.
 • Voit hyödyntää vanhat kytkimesi – ei turhia investointeja.

Helppoudestaan huolimatta ExtremeCloud sisältää
ominaisuuksia joita rautaisinkin IT-velho arvostaa!

EXTREME CLOUD -VERKON YHTEENSOPIVAT LAITTEET

ME AUTAMME VERKON KANSSA ALKUUN

Halutessasi kartoitamme paikan päällä tarpeesi ja autamme valitsemaan sopivimmat laitteet
ExtremeCloud-valikoimasta optimaalisen verkon rakentamiseksi. Ota yhteyttä!

X620

X440-G2 -kytkin

X440-G2

X620-kytkin

200 series

AP3935

AP3935-tukiasema

AP3916-tukiasema

AP3912-tukiasema

AP3805-tukiasema

Haluamme tuoda ExtremeCloudin jokaisen käyttäjän ulottuville. Teimme siitä niin helpon käyttää, ettet tarvitse IT-ammattilaista sen asentamiseen tai ylläpitoon.

Teimme myös kattavat suomenkieliset ja helposti ymmärrettävät ohjeet ja videot laitteista ja asennuksen eri vaiheista. Helppoudestaan huolimatta ExtremeCloud sisältää ominaisuuksia joita rautaisinkin IT-velho arvostaa!

ExtremeCloud kasvaa tarpeidesi mukaan juuri sellaiseksi kuin haluat. On kyseessä 1 tai 100 toimipistettä, 10 taikka 1000 käyttäjää, on verkon kapasiteetti joustavasti laajennettavissa.

Verkon seuranta ja hallinta onnistuu kätevästi pilvestä vaikka kännykkäsi nettiyhteyden välityksellä. Automaattiset päivitykset pitävät verkon aina teknisesti ajan tasalla / Voit päivittää kaikki laitteet kerralla vain yhdellä klikkauksella.

Verkon hallinta pilvipalveluna pitää käyttökustannukset pieninä ja yrityksesi saa verkon käyttöön liittyvää analytiikkaa hyödynnettäväkseen.

ExtremeCloud on helppokäyttöinen, edullinen, nykyaikainen ja tietoturvallinen valinta yrityksille ja organisaatioille kaikilla toimialoilla.

Verkkoa varten tarvitset vain nämä asiat:

 • Kytkimen

  Kytkin (engl. Network switch) on laite, joka yhdistää paikallisverkon laitteet toisiinsa.

 • Tukiaseman

  Tukiasema yhdistää langattomassa tietoliikenteessä päätelaitteen (matkapuhelin, tietokone) radioteitse kiinteään verkkoon.

 • Pilvilisenssin

  Pilvilisenssillä pääset ylläpitämään ja seuraamaan verkkosi tilannetta nettiyhteyden kautta missä ja milloin vain!

 • Päätelaitteen

  Läppärin, tabletin tai puhelimen.

 • Internet-yhteyden

  Toimiva nettiyhteys haluamaltasi operaattorilta.

ExtremeCloud-verkkoon kuuluu aina kytkin, tukiasema, pilvilisenssi sekä päätelaite; läppäri, tabletti ja älypuhelin jolla pääset ylläpitämään verkkoa pilvipalveluun. Tarvitset myös toimivan nettiyhteyden haluamaltasi operaattorilta. Jos sinulla on jo esim. kytkin valmiina, sen voi kätevästi liittää mukaan ExtremeCloud -verkkoon ja keventää kustannuksia.

Kokeile 1 kk ilmainen testi!

 • 3912 AC Wave2 tukiasema kuukaudeksi käyttöön
 • rekisteröiminen pilveen 1kk ajaksi, vaatii yrityksen sähköpostiosoitteen
 • sähköpostituki testin ajalle
 • YouTube videot käyttöönoton helpottamiseksi
 • testin päätyttyä tukiasema tulee palauttaa samassa laatikossa takaisin, lähettäjä maksaa postikulut

Kokeile ilmaiseksi!

MAINOSTOIMISTO M1

Mainostoimisto M1 työllistää 30 vakituista työntekijää Jyväskylässä ja Helsingissä, lisäksi resursseihin kuuluu asiakkaiden tiloissa toimivia inhouse-työntekijöitä sekä asiakasprojektien tarpeen mukaan freelancer-suunnittelijoita ja -koodareita ympäri Suomen.

Projektien työnkulku on sähköinen alusta loppuun. Media-alalla työviihtyisyys, kommunikointi, sujuva viesti- ja vedosliikenne sekä projektien kate on kiinni myös rivakasta tiedonsiirrosta. Tästä syystä M1:n Helsingin toimipisteeseen asennettiin ExtremeCloud-pilvihallintainen verkko.

Kehitysjohtaja Katri Rantanen kertoo verkon valintaan vaikuttaneen ExtremeCloudin 3 ominaisuutta ylitse muiden: superhelppo asentaminen ja ylläpito, edulliset kustannukset sekä toimintavarmuus.

”Meillä on täällä välillä tosi hektistä, kaikki työt ja tieto liikkuu verkossa, joten meillä ei ole varaa jumittavaan tietoliikenteeseen.” Kertoo Rantanen. ”Uuden verkon asentaminen kävi näppärästi. Extreme Networksilta kävi ammattilainen kartoittamassa toimitilamme ja meidän yksilölliset tarpeet verkolle. Hänen kanssaan valitsin tiloihimme sopivan määrän tukiasemia, ja pystyin hyödyntämään olemassa olevaa kytkintä mikä laski kivasti kustannuksia.”

”Asentamista jännitin ihan turhaan”, sanoo nauravainen nainen. ”Laitteet tulivat meille kuriirilla. Itse laitteiden asentaminen kävi yllättävän jouhevasti, katsoin varmuuden vuoksi pari Extreme Cloudin asennusvideoita jotka kestivät alle 10 minuuttia. Virtajohdot kiinni, piuhat pakoilleen ja verkko ylös. Verkon hallinta pilven kautta on tosi helppoa.”

”Meillä on tarpeen vaatiessa firmassa verkko-osaamista, mutta sitä ei ole tarvinnut käyttää vielä kertaakaan.” miettii Rantanen. ”On myös ollut kiinnostavaa seurata verkon liikennettä ja käyttöpiikkejä. Pystymme jatkossa varautumaan paremmin, jos tiloissamme on kerralla enemmän työntekijöitä esim. jonkun projektin puitteissa.”

OTA ROHKEASTI YHTEYTTÄ

Meiltä voit kysyä mitä tahansa verkkoon liittyvää.

JÄTÄ YHTEYSTIETOSI LOMAKKEELLA

ja otamme sinuun yhteyttä viimeistään 2 arkipäivän kuluessa

Haluan lisätietoja ExtremeCloud-verkostaHaluan tilata ExtremeCloud-verkon

Yritys

Etunimi

Sukunimi

Puhelin

Sähköposti

Lauri Rekola

Lauri Rekola

lrekola@extremenetworks.com

Timo Leppiniemi

Timo Leppiniemi

timo.leppiniemi@extremenetworks.com