Uudenlainen kampusverkko

Miten yksinkertaistetaan kampusverkkojen ylläpitoa, saadaan parempaa tietoturvaa, sekä näkyvyyttä sovelluksiin että päätelaitteisiin?

Yksinkertaista:

  • Extreme Fabric mahdollistaa täysin automatisoidun kampusverkon. Kun otetaan käyttöön palveluiden dynaaminen provisiointi verkon reunalla sekä lisätään automatisointia ja vähennetään työmäärää käyttämällä reunakytkinten tai WLAN-tukiasemien zero touch konfiguorintia. Näin saadaan aikaan verkko jonka runko on hyvin staattinen sekä muutokset tapahtuvat ainoastaan reunalaitteisiin. Tämä vähentää huomattavasti konfigurointityötä, pienentää virheiden määrää ja nopeuttaa uusien palveluiden provisointia verkkoon.

Turvaa:

  • Liittämällä käyttäjät ja laitteet automaattisesti dynaamisiin omiin segmentteihin, näin tietoturva-asetukset seuraavat aina mukana eivätkä jää “laahaamaan” käyttäjän tai laitteen vaihtaessa paikkaa. Tietoturva-alueiden rajaus voidaan ulottaa helposti verkon reunalle ja näin suojataan organisaatiolle kriittisiä sovelluksia, tietoja tai käyttäjiä. Alueet voidaan luoda paljon helpommin ja laajemmin kuin vastaavat säännöstöt palomuurilla verkon keskellä.

Näe:

  • Tilannekuva verkon käyttäjistä, sovelluksista sekä verkon ja sovellusten käytettävyydestä. Onko teillä nykyisessä infrassa näkyvyyttä mitä käyttäjiä, laitteita, sovelluksia verkoon on kytketty ja millaisia datamääriä siellä liikkuu? Tähän meillä on olemassa helppo ratkaisu!

Lue lisää täältä:

http://www.extremenetworks.com/automated-campus/